4K UHD OLED Smart TV PHILIPS 65OLED754

Motor Philips P5 pruža fotografiju sjajnu koliko i sadržaj koji volite. Detalji imaju znatno veću dubinu. Boje su živopisne, dok tonovi kože izgledaju prirodno. Kontrast je toliko svjež da ćete osjetiti svaki detalj. Kretanje je savršeno glatko.


Podrška za Dolby-ove vrhunske zvučne i video formate znači da će HDR sadržaj koji gledate izgledati - i zvučati - sjajno stvaran. Bilo da se radi o najnovijoj streaming seriji ili Blu-Ray disku, uživat ćete u kontrastu, svjetlini i boji koje odražavaju redateljeve originalne namjere. I čujete prostrani zvuk jasnoće, detalja i dubine.


Uz Philips Ambilight, filmovi i igre osjećaju se impresivnijim. Muzika dobija laganu izložbu. A vaš će se ekran osjećati većim nego što je sada. Inteligentne LED diode oko ivica televizora u stvarnom vremenu bacaju zaslonske boje na zidove i u sobu. Dobivate savršeno prilagođenu ambijentalnu rasvjetu. I još jedan razlog da volite svoj televizor.

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar