Fen za kosu 1600W XIAOMI MI H300

Fen za kosu 1600W XIAOMI MI H300

Šifra: 67583

  • Originalni naziv: Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300 EU
  • Snaga: 1600 W
  • Napon: 220 V ~ 50 Hz
  • Funkcije: Njega kose do 50 miliona negativnih jona, neutrališe statički elektricitet, oporavlja ispucalu kosu, podešavanje i kontrola temperature, 360 ° dvoslojna mlaznica protiv opekotina
Vidi više
79,00 KM sa PDV
10,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Xiaomi Mi jonski fen za kosu H300 je inovativne strukture i dolazi sa ultra kratkim kućištem, što omogućava udobno držanje. Zbog svojih malih dimenzija savršen je saveznik i na svakom putovanju.

Oslanjajući se na princip rada avionskih turbo motora, jedinstven dizajn sa zakrivljenim lopaticama i izlazom za vazduh smanjuje gubitke snage i efikasno poboljšava brzinu protoka vazduha. Motor visokih performansi proizvodi snažan protok vazduha koji brzo i efikasno suši kosu bez potrebe za visokim temperaturama.

Detektori provjeravaju temperaturu 60 puta u sekundi i rezultat direktno šalju procesoru radi podešavanja temperature vazduha u realnom vremenu. Uvjerićete se da temperatura ostaje stabilna na 57 stepeni C. Kontrola temperature sprečava oštećenje kose i pomaže vašoj kosi da održi zdrav sjaj. Snažan protok vazduha omogućava brzo isparavanje vode, smanjujući vrijeme provedeno u sušenju kose.

Ugrađeni jonski generator može osloboditi čak 50 miliona negativnih jona u svom snažnom protoku vazduha, što smanjuje statički elektricitet, sprečava kovrdžanje, pomaže kod ispucalih krajeva i daje kosi prirodan, jači sjaj. Omogućava, takođe, brzo i nježno sušenje za poboljšanje zdravlja vaše kose.

Kontrolišite sušenje kose sa Mi Fenom za kosu H300 i sačuvajte podešavanje temperature radi lakše upotrebe. Omogućava slobodno prebacivanje između toplog i hladnog vazduha, kao i bolju kontrolu brzine vazduha. Jednostavnim pritiskom upalite, a zatim izaberite jedno od tri podešavanja temperature. Korišćena temperatura će se automatski sačuvati i za sljedeće korišćenje.

Savršeno dizajniran rukohvat Mi fena za kosu H300 osmišljen je za udobno držanje. UV premaz je otporan na prljavštinu i mekan je na dodir, tako da omogućava udoban hvat i lako rukovanje fenom. Otpor protoka vazduha kod ovog fena se smanjuje tokom prenosa radi efikasne kontrole buke. Uz mekši zvuk i jači protok vazduha, osigurano je prijatnije iskustvo sušenja kose. Radi veće sigurnosti, ovaj fen ima višestruku zaštitu od pregrijavanja.

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar