Slušalice bluetooth 5.0 IN-EAR TWS ENCOK TRUE domet 10m crne BASEUS

Slušalice bluetooth 5.0 IN-EAR TWS ENCOK TRUE domet 10m crne BASEUS

Šifra: 67539

  • Materijal: ABS + PC
  • Bluetooth verzija: 5.0
  • Domet: do 10 m
  • Vrijeme reprodukcije: do 5 sati (70% volumena) /  sa kućištem za punjenje: do 25 sati (70% volumena)
  • Vrijeme punjenja: približno 1 sat
  • Frekvencija opseg: 20Hz-20kHz
  • Interfejs za punjenje: USB - C
  • Kapacitet baterije: 35mAh (slušalice) / 350mAh (futrola)
  • Vodootpornost : IP64 - štiti ih od kiše i prašine
Vidi više
75,00 KM sa PDV
8,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Dostupno Online za narudžbu uz provjeru

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Baseus TWS bežične slušalice sa futrolom za punjenje. Savršeno za slušanje muzike i upućivanje poziva. Aplikacija koja vam omogućava da locirate svoje slušalice.

Savršeno prianjanje uz uho znači da slušalice možete koristiti cijeli dan, bez bola ili nelagode. To je zbog male težine, veličine i ergonomskog oblika.

Iako su slušalice male, prečnik zvučnika je 10 mm, što ih čini jasnim i dubokim zvukom. Tehnologija niske kašnjenja i Bluetooth 5.0 povezivanje omogućili su smanjenje kašnjenja na 0,06 s, što garantuje savršenu sinhronizaciju slike i zvuka. MEMS mikrofon pruža stabilan, čist zvuk i odličan efekat smanjenja šuma

Potpuno napunjene slušalice rade do 5 sati, a priložena futrola vam omogućava da ovo vrijeme produžite na čak 25 sati. Kompaktno i elegantno kućište, osim punjenja, štiti slušalice od gubitka. Set je opremljen novim USB - C portom.

Kontrolna dugmad vam omogućavaju da uključite/isključite slušalice, aktivirate glasovnog asistenta, pustite/pauzirate zvuk, odgovorite/prekinete pozive bez vađenja telefona iz džepa.

Baseus Smart mobilna aplikacija vam omogućava da vidite lokaciju slušalica na karti, postavite upozorenja kada su slušalice izvan dometa Bluetooth signala i aktivirate zvučni signal kako biste ih pronašli. Takođe ima funkciju personalizacije dugmadi. Takođe vam omogućava da ažurirate svoje slušalice i date im ime.

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar