Slušalice 2x3.5mm gaming TRUST GXT 323

Slušalice 2x3.5mm gaming TRUST GXT 323

Šifra: 67505

  • Vrsta veze: ožičen
  • Tip konektora: 3.5mm
  • Stil konektora: ravno
  • Kablovski stil: najlonske pletenice
  • Reprodukcija zvuka: Stereo
  • Audio kanali: 2.0
Vidi više
59,00 KM sa PDV
10,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Pogledajte situaciju, poslušajte šta vaši saigrači imaju da kažu i donesite pobjedničku odluku. Sa Trust GXT 323 Carus čućete šta je važno i oni će čuti svaku vašu komandu. Veliki, udobni jastučići za uši napravljeni su od mrežastih materijala koji će vam pomoći da održite hladnu glavu, čak i tokom najintenzivnijih sesija igranja.

Trust Carus koristi velike drajvere od 50 mm tako da čujete sve što se dešava tokom igre. Visokokvalitetan zvuk sa gromoglasnim basom; zato vam Carus daje prednost tokom igranja. A zahvaljujući fleksibilnom mikrofonu, vaši saigrači će moći da vas čuju jednako dobro kao i vi njih.

Sa Carusom imate potpunu kontrolu nad onim što čujete, šta čuju vaši saigrači i kako želite da igrate. Preuzmite kontrolu nad jačinom zvuka pomoću kontrola na čašici za uši i isključite mikrofon pritiskom na dugme. Zbog pomoćnog kabla od 1,2 m, Trust Carus odlično radi na modernim konzolama, dok Y-kabl od 1 m omogućava igranje na računaru za igre. To je. Tvoje. Igra!

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar