Slušalice 3.5mm gaming TRUST GXT 433 PYLO

Slušalice 3.5mm gaming TRUST GXT 433 PYLO

Šifra: 67494

  • Dodaci: 2x 3,5 mm adapterski kabel
  • Posebne karakteristike: Jastučići za uši od memorijske pjene
  • Kontrole: utišavanje mikrofona, kontrola jačine zvuka
  • Kablovi uključeni: 1 m produžni/adapterski kabel
  • Tip konektora: 3.5mm
Vidi više
75,00 KM sa PDV
8,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Sa slušalicama GXT 433 Pylo proći ćete kroz sve svoje igre u neuporedivoj udobnosti. Ove slušalice za igranje preko uha sa snažnim zvučnicima mogu se povezati s vašim računarom, konzolom, pametnim telefonom ili tabletom. Zadržite udobnost u bilo koje vrijeme i na svakom mjestu!

Veliki, mekani jastučići za uši napravljeni su od udobne memorijske pjene kako bi se osiguralo da vaše slušalice savršeno pristaju vašoj glavi. Podesiva traka za glavu sa atraktivnim detaljima od brušenog metala završava trendi izgled ovih slušalica.

Pylo ima moćne jedinice zvučnika od 50 mm za duboke basove i čiste visoke tonove. Sa njegovim detaljnim zvukom, odmah ćete čuti svoje neprijatelje i možete ih iznenaditi svojim planom napada. Takođe, svojim saigračima ćete isporučiti jasne upute kroz mikrofon na preklapanje.

Ove slušalice imaju ugrađen daljinski upravljač sa kontrolom jačine zvuka i utišavanjem mikrofona za trenutnu kontrolu vaših zvukova igranja. Povežite slušalice preko pletenog kabla od 1m na laptop ili kontroler ili koristite produžni kabl od 1m za jednostavno povezivanje sa računarom.

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar