Štapni mikser 1000W BOSCH MS62M6110

Štapni mikser 1000W BOSCH MS62M6110

Šifra: 67286

  • Maksimalna Bosch snaga s motorom snage 1000 W za obradu najtvrđih sastojaka i upotrebu mnogih dodataka.
  • Ergonomsko i udobno miješanje sa stilom: kućište od nehrđajućeg čelika s ručkom koja je mekana na dodir i jamči sigurno rukovanje.
  • QuattroBlade: jamči optimalno rezanje i fine rezultate miješanja - s funkcijom AntiSplash.
  • Promjenjiva brzina: 12 brzina, plus funkcija turbo za savršenu gustoću svakog recepta.
  • Posuda za miješanje/mjerenje s poklopcem: za mjerenje, miješanje i pohranu malih količina.
Vidi više
129,00 KM sa PDV
Besplatna dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Motor maksimalne snage za najzahtjevnije potrebe. Bilo kakvo miješanje, rezanje, sjeckanje i gnječenje zahvaljujući nevjerojatnom motoru snage 1000 W i mnogim dodacima. I najtvrđe sastojke obrađuje vrlo brzo i s lakoćom. Za više vremena u uživanju s savršenim rezulatitma.

Miješanje sa stilom nikad nije bilo udobnije. Kućište od nehrđajućeg čelika pruža dugotrajnu kakvoću. Njegov vitak, ergonomski oblik pristaje svakoj ruci. Osim toga, ručka koja je mekana na dodir jamči posebice udobno i kontrolirano rukovanje, kao i držanje bez klizanja.

Otporna i posebice oštra QuattroBlade pruža izvanredno rezanje za fine rezultate miješanja u malo vremena. Čak je i miješanje velikih sastojaka lako. Funkcija AntiSplash spriječava prskanje i pomaže kod održavanja vaše kuhinje besprijekornom.

Sada ćete uvijek imati nadzor nad preciznim postavkama za svaki zadatak. Radilo se o umaku, juhi ili majonezi, jednostavno odaberite najbolju brzinu od 12 brzina, ovisno o rezultatima koje želite. Za punu snagu i zahtjevne zadatke samo pritisnite turbo gumb.

Često su vam potrebne male porcije? Posuda za miješanje/mjerenje savršena je za mjerenje sastojaka i miješanje malih količina. Zahvaljujući poklopcu, nadjeve za jela ili drobljene sastojke možete ostaviti u posudi nakon miješanja te ih pohraniti u hladnjaku.

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar