Držač mobitela 4.7 do 6-7" za auto tablu i ventlaciju 2u1 rotirajući BASEUS

Držač mobitela 4.7 do 6-7" za auto tablu i ventlaciju 2u1 rotirajući BASEUS

Šifra: 67228

  • Materijal: PC + ABS
  • Mjesto ugradnje: instrument tabla, ventilacijska rešetka
  • Pogodno za: 4,7 "-6,7" mobilne uređaje
Vidi više
29,00 KM sa PDV
10,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Auto držač za dasku ili rešetku. Pruža snažno prianjanje, stabilizaciju i sigurnost telefona čak i na veoma teškom putu.

Zahvaljujući trouglastoj konstrukciji za montažu i silikonskoj zaštitnoj prostirci koja ne ogrebe, telefon se može čvrsto i bezbedno držati u složenim uslovima na putu.

Montaža telefona je vrlo jednostavna: samo stavite opremu između ruku i zategnite ih. Da biste otpustili telefon, jednostavno pritisnite narandžasto dugme na poleđini držača.

Čvrsta stezaljka drži uređaj u stabilnom položaju, sprečavajući ga da se otkači ili ispadne, što bi ga moglo oštetiti. Podešavanje od 360 stepeni omogućava vam da ih postavite u bilo koji položaj, u zavisnosti od vaših želja. Zahvaljujući ovom rješenju, ručku možete koristiti i vertikalno i horizontalno.

Drška ne ostavlja nikakve tragove niti ogrebotine. Ima namjensku rupu za kabel punjača koji možete spojiti bez problema tokom vožnje. Dodatno, možete ga montirati na instrument tablu ili ventilacionu rešetku .

Silikonski jastučići otporni na habanje unutar krakova držača apsorbiraju pritisak kočenja i udarce kako bi zaštitili vaš telefon.

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar