Slušalice bluetooth 5.3 BASEUS TRUE BOWIE E9

Slušalice bluetooth 5.3 BASEUS TRUE BOWIE E9

Šifra: 67224

  • Materijal: ABS + PC
  • Bluetooth verzija: 5.3
  • Domet: do 10 m
  • Vrijeme reprodukcije: do 5 sati (70% zapremine) / sa kućištem za punjenje: do 30 sati (70% zapremine)
  • Vrijeme punjenja: približno 1 sat (žično) / približno 2 sata (bežično)
  • Frekvencijski odziv: 20Hz-20kHz
  • Otpornost na vodu: IPX5
  • Interfejs za punjenje: USB -C, Qi
Vidi više
139,00 KM sa PDV
8,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Baseus TWS bežične slušalice sa futrolom za punjenje. Savršeno za slušanje muzike i upućivanje poziva. Futrola je opremljena funkcijom bežičnog punjenja. Slušalice su osvojile nagradu za dizajn 2022. Aplikacija koja vam omogućava da locirate slušalice.

Savršeno prianjanje uz uho omogućava vam da koristite slušalice tokom dana, bez bola ili nelagode. To je zbog njegove male težine: jedna slušalica teži samo 3,5 g, veličine i ergonomskog oblika.

Iako su slušalice male, prečnik zvučnika je 10 mm, što ih čini da prenose jasne i duboke zvukove. Dual Channel Low-Latency tehnologija i Bluetooth 5.3 povezivanje omogućili su smanjenje kašnjenja od 0,038 s, što garantuje savršenu sinhronizaciju slike i zvuka. Tehnologija poništavanja buke eliminiše ometajuću pozadinsku buku tokom visokokvalitetnih poziva zahvaljujući 4 ugrađena mikrofona.

Potpuno napunjene slušalice rade do 5 sati, a priložena torbica vam omogućava da ovo vrijeme produžite do 30 sati. Kompaktno i elegantno kućište, osim punjenja, štiti slušalice od gubitka. Set je opremljen novim USB -C portom i funkcijom bežičnog punjenja.

Kontrolna dugmad vam omogućavaju da uključite/isključite slušalice, aktivirate glasovnog asistenta, pustite/pauzirate zvuk, odgovorite/prekinete pozive bez vađenja telefona iz džepa.

Baseus Smart mobilna aplikacija vam omogućava da vidite lokaciju slušalica na karti, postavite upozorenja kada su slušalice izvan dometa Bluetooth signala i aktivirate zvučni signal kako biste ih pronašli. Takođe ima funkciju personalizacije dugmadi. Takođe vam omogućava da ažurirate svoje slušalice i date im ime.

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar