Arduino NANO 33 BLE SENSE

Arduino NANO 33 BLE SENSE

Šifra: 66604

Arduino Nano 33 BLE Sense je evolucija tradicionalnog Arduino Nano, ali ima mnogo moćniji procesor, nRF52840 iz Nordic Semiconductors, 32-bitni ARM® Cortex®-M4 CPU koji radi na 64 MHz. Ovo će vam omogućiti da pravite veće programe nego sa Arduino Uno (ima 1MB programske memorije, 32 puta veći), i sa mnogo više varijabli (RAM je 128 puta veći). Glavni procesor uključuje druge neverovatne karakteristike kao što je Bluetooth® uparivanje putem NFC-a i režimi ultra niske potrošnje energije.

Vidi više
250,00 KM sa PDV
Besplatna dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Glavna karakteristika ove ploče, pored impresivnog izbora senzora, je i mogućnost pokretanja Edge Computing aplikacija (AI) na njoj koristeći TinyML. Možete kreirati svoje modele mašinskog

učenja koristeći TensorFlow™ Lite i otpremiti ih na svoju ploču koristeći Arduino IDE.

Arduino programer Sandeep Mistry i Arduinov savjetnik Dominic Pajak pripremili su uvodni vodič za AI na Nano 33 BLE Sense, ali i napredniji vodič za detekciju boja .

Ako ste koristili Arduino Nano u svojim projektima u prošlosti, Nano 33 BLE Sense je zamjena ekvivalentna iglu. Vaš kod će i dalje raditi, ali zapamtite, radi na 3.3V. To znači da morate revidirati svoj originalni dizajn u slučaju da nije kompatibilan sa 3,3 V. Osim toga, glavne razlike u odnosu na klasični Nano su: bolji procesor, mikro-USB konektor i svi gore navedeni senzori.

Možete nabaviti ploču sa ili bez zaglavlja, što će vam omogućiti da ugradite Nano u bilo koju vrstu izuma, uključujući nosive uređaje. Ploča dolazi sa teseliranim konektorima i nema komponenti na B strani. Ove karakteristike vam omogućavaju da lemite ploču direktno na vlastiti dizajn, minimizirajući visinu cijelog vašeg prototipa.

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar