Elektrilčni romobil Pro 2 Mercedes AMG

Elektrilčni romobil Pro 2 Mercedes AMG

Šifra: 64610

  • Domet: do 45 kilometara
  • Maksimalna brzina: do 25 km/h 
  • Maksimalna nosivost do 100kg
  • Vrijeme punjenja do 6.5 sati
  • IP54 vodootporan
  • Garancija 2 godine
Vidi više
1.449,00 KM sa PDV
Besplatna dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

  • Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition je električni trotinet revolucionarno unaprijeđenog kvaliteta. Kompanija Xiaomi i konstruktori Formule 1 Mercedes-AMG Petronas udružili su snage kako bi san pretvorili u realnost. Rezultat je ovaj impresivni e-trotinet koji će vas oduševiti vrhunskim performansama, jedinstvenim kvalitetom i zadivljujućim dizajnom.
  • Mi Electric Scooter Pro 2 ima motor kontinuirane snage 300 W dok mu je maksimalna snaga čak 600 W. Na jednom punjenju baterije velikog kapaciteta od 12800 mAh može da prevali čak 45 kilometara. Maksimalna brzina mu je 25 km/h, a odlično savladava i uspone nagiba do 20%. Brzina i preciznost s trkačkih staza Formule 1 ubrizgana je u gene ovog e-skutera, naročito pri izradi njegovog nevjerovatno atraktivnog i aerodinamičnog dizajna. Čak je i logotip Mercedes-AMG tima Formule 1 urezan na ovom električnom trotinetu kao simbol težnje za savršenom vožnjom.
  • Pored vizuelne privlačnosti i luksuznog dizajna, Mi Electric Scooter Pro 2 će pouzdano zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe za putovanjima. Na principima izrade sigurnosnih mehanizama trkačkih automobila, precizno je izrađen sigurnosni sistem kod ovog impresivnog e-trotineta. On ima prednji i zadnji sistem dvostrukog kočenja. Zadnji točak koristi veliki perforirani kočioni disk s većom snagom kočenja. Prednji točak opremljen je E-ABS regenerativnim sistemom protiv zaključavanja kočenja. Prilikom kočenja prednji i zadnji kočioni sisitemi se aktiviraju jedan za drugim. Time se skraćuje udaljenost kočenja i tako osigurava bezbjedno zaustavljanje.
  • Mi Electric Scooter Pro 2 ima pneumatske gume nove generacije od 8.5 inča. Robusne gume otporne su na mehanička oštećenja i bušenje. Odlično amortizuju udare prilkom vožnje po neravnim putevima kao što su zemljane ili šljunkovite staze. Trotinet je opremljen i odličnim prednjim i zadnjim LED svjetlom pa su i noćne vožnje postale bezbjedne. Dodatnu vidljivost noću obezbjeđuju bočna svjetla.
  • Šest pametnih vrsta zaštite čuva bateriju e-trotineta Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Tako se bateriji ujedno produžava vijek trajanja. Stanje baterije može da se prati pomoću aplikacije Mi Home. Ako se pojavi neki problem, aplikacija će vas odmah obavijestiti.
  • Potrebne su vam samo 3 sekunde da Mi Electric Scooter Pro 2 sklopite i ponesete ga u ruci ili odložite tako da zauzima minimalan prostor. Nakon sklapanja, ovaj trotine je veoma lako smjestiti u gepek automobila ili unijeti ga u javni prevoz. Konstrukcija trotineta je od aluminijuma koji se koristi u avio-industriji. Ovaj trotinet mase 14.2 kg konstruisan je tako da bez posljedica može da ponese teret do 100 kg.

Pitanja i komentari

Nikola stojanović

22.08.2023

Kako zamjeniti zadnji kotač
Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar