Auto punjač 2x USB-A 12-24V 5V/2.4A 24W ED018 UGREEN

Auto punjač 2x USB-A 12-24V 5V/2.4A 24W ED018 UGREEN

Šifra: 62602

  • 2-portni USB sa 2.4A - Punite svoja dva uređaja punom brzinom istovremeno, od iPhonea do Android telefona, tableta, kamera, Bluetooth slušalica i zvučnika, pametnih satova itd.
  • Inovativno brzo punjenje - Uz materijale inženjerske klase i vrhunska kola, čak i na neravnim cestama,
  • Heardear auto punjač pruža najbrže moguće punjenje pri brzini do ukupno 4,8 ampera na dva priključka. Daleko bolji od bilo kojeg drugog uređaja na tržištu!
Vidi više
19,00 KM sa PDV
10,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Klikni za brzu provjeru dostupnosti i cijene!

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 061 358 115.

Opis:

Ugreen ED018 auto punjač

Osigurajte sebi potpunu sigurnost tokom dugih putovanja ili putovanja na posao. Ugreen auto punjač je opremljen Multi-project sistemom koji je zadužen za zaštitu napunjenih uređaja. Mala veličina i mala težina su dodatne prednosti koje ne izazivaju nikakve komplikacije u transportu. Široka kompatibilnost olakšava svakodnevnu upotrebu, garantirajući pristup većini mobilnih dodataka dostupnih danas.

Puno pogodnosti

ED018 je savršeno rješenje za vozače koji su fokusirani na postizanje najboljih rezultata u kratkom vremenu. Sa dva ugrađena ulaza za ukupno 4,8 ampera, imat ćete nezavisnu mogućnost povezivanja odvojenih uređaja i njihovog punjenja u isto vrijeme. Uživajte u munjevitoj brzini koju Ugreen punjač nudi i više ne brinite o bateriji telefona dok se krećete ili slušate omiljenu muziku.

Inovativne tehnologije

Primijenjeni zaštitni sistemi značajno poboljšavaju sigurnost pri punjenju opreme. Punjač je opremljen brojnim zaštitama, uključujući zaštitu od prenapona, zaštitu od prenapona, zaštitu od kratkog spoja i otporan je na prenapon. Takođe je odgovoran za održavanje ispravne temperature tokom rada.

Mnogo mogućnosti

Punjač je dizajniran za različite tipove vozila, tako da ne morate da brinete o stanju svog telefona kada često menjate način prevoza. Štaviše, punjač vam omogućava povezivanje najčešće korištenih mobilnih dodataka. Podržava telefone, iPad, kamere i kamkordere, između ostalog. Također možete povezati MP3 i PSP konzole.

Stabilan dizajn

Punjač ED018 može postati moderan dodatak koji se savršeno uklapa sa ostatkom dodatne opreme u vašem automobilu. Klasična, sjajna crna u kombinaciji sa vitkim oblikom uspješna je kombinacija. Praktične aluminijske kuke čine ga izuzetno stabilnim, što znači da ED018 neće ispasti tokom vožnje, čak ni na neravnim putevima.

Specifikacije:

  • iPhone SE/11 Pro Max/XS/XR/X/8/7 Plus/6S/6/SE/5s/5c/5
  • iPad Pro/Mini/Air
  • Samsung Galaxy S10 Plus/S10e/S10/S9/S8/S7/S6
  • Samsung Galaxy Note 10, 9, 8 Note 5 Note 4 Note 3/A20/A30/A50/A70/A80
  • One Plus 7Pro/7/6T/6
  • LG/ Nexus/Nokia/HTC/Google Pixel/Motorola/Sony Xperia/Xiaomi/Zenfone i drugi USB uređaji.
  • 1 x 24W dvostruki USB auto punjač
  • 1 x Korisničko uputstvo

Pitanja i komentari

Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nam pišite, kolege iz tehničke podrške će Vam dati odgovor unutar 20 minuta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1990. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar