Slušalice TRACER sa mikrofonom Office V2

Slušalice TRACER sa mikrofonom Office V2

Šifra: 59029

Slušalice sa mikrofonom Office V2 Tracer 2x3.5mm jack

21,00 KM sa PDV
6,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Dostupno Online za narudžbu

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 062 533 535.

Za slušanje glazbe, igranje igara, telefonske pozive, razgovore i rad s ljudima potrebne su svestrane slušalice koje dobro funkcioniraju u svakoj od ovih aktivnosti. Slušalice Tracer Office V2 svestrano su rješenje po atraktivnoj cijeni!

Slušalice su opremljene fleksibilnim mikrofonom koji se može prilagoditi vašim potrebama. Sadrži tehnologiju smanjenja pozadinske buke koja vaš glas čini čistim i jasnim.


Slušalice Tracer opremljene su 4-pinskim kombiniranim konektorom, tako da se mogu spojiti ne samo na bilo koji AUDIO uređaj, već i na pametni telefon. Igrači koji koriste PC, PS4, Xbox One platforme ili bilo koju drugu platformu opremljenu ovom utičnicom moći će uživati u punom kapacitetu slušalica. Uključeni adapter s dva 3,5 mm priključka za mini priključke savršen je za korisnike koji slušalice žele spojiti na uređaj s dvostrukim ulazom za mini priključak.


Slušalice sa mikrofonom, impedanca 32 Ohm, frekvencija 20 Hz - 20 kHz, volume kontrola, 2 x 3.5 mm jack, dužina kabela 1.2 met

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1995. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar