Dron za djecu UFO sa LED svjetlom

Dron za djecu UFO sa LED svjetlom

Šifra: 55991

 Dron za djecu UFO sa LED svjetlom

39,00 KM sa PDV
6,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Dostupno Online za narudžbu

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 062 533 535.

Bacanje u letu i sigurno: Samo trebate lagano baciti klinac-dron u zrak i odmah možete početi letjeti. Napredna LED tehnologija infracrvenog lebdenja. Ugrađeni žiroskop kontrolira točnost i ravnotežu. Sa zaštitnom zaštitnom zaštitom, ako naiđe na prepreku, odbija se umjesto da se lomi i neće naštetiti djeci. Idealne igračke za dječake. Savršen bespilotni letjelica koja se kontrolira rukom!

Lebdenje i rotacija za 360 ° The: Najnevjerovatnija karakteristika dječjeg drona je da kada vam je ruka blizu, dječji dron može letjeti u suprotnom smjeru. Infracrveno očitavanje je sigurno i pouzdano. Prepreke na dnu letjet će visoko. Kada se prepreke evakuiraju, zrakoplov će se spustiti. Leteća lopta ima četiri pogonska motora koji se brzo okreću i pružaju snagu leta od 360 °. Možete uhvatiti okretanje lopte i tada će prestati letjeti.


Što ćete dobiti Dobit ćete dvije leteće lopte, crvenu i plavu. Svi su pojedinačno zapakirani, dvoje djece možete dobiti kao nagradu ili odrasli i djeca mogu zajedno izazivati ​​igračke koje lete u loptu!

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1995. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar