Auto zvučnici BLAUPUNKT ICx 542

Auto zvučnici BLAUPUNKT ICx 542

Šifra: 30909


49,00 KM sa PDV
6,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Dostupno Online za narudžbu

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama.Za više informacija obratite nam se putem Facebook Messenger-u.

Specifikacije:

Marka: Blaupunkt

Model: ICx 542

Uzorak: okrugli

Tip: zvučnici 13 cm (130 mm)

Visina: 43 mm

Vrsta akustične: koaksijalni

Glavne dimenzije zvučnika: 130 mm

Broj bendova: dvosmjerni

Nazivna snaga (4 Ohm): 30 W

Maksimalna snaga: 210 W

Impedansa: 4 Ohm

Osjetljivost: 91 dB

Raspon frekvencija od: 70 Hz

Raspon frekvencije do: 20000 Hz

Garancija / usluga: 6 mjeseci

Cijena po: par

Opis:

Ključne prednosti zvučnika:

  • Dvosmjerni zvučni sistem Blaupunkt ICx 542 izrađen od visokokvalitetnih materijala. Omogućuje reprodukciju frekvencijskog opsega, koji nije iskrivljen ni na dovoljno visokoj razini glasnoće. Sistem je predviđen za instaliranje na redovnim mestima automobila. Kada postavljate zvučnike u odjeljak vozila, morate uzeti u obzir parametre dubine ugradnje - 43 mm.
  • Značajka dvosmjernog koaksijalnog sistema zvučnika je da jedan zvučnik reprodukuje zvuke niske i srednje frekvencije, a drugi - visokofrekventne zvukove.
  • Maksimalna razina snage je 210 wata, a nazivna 30 wata.
  • Raspon obnovljivih frekvencija kreće se od 70 do 20 000 Hz.
  • Okrugla košara standardne veličine 130 mm (13 cm) izrađena je od čelika, otpornog na rezonancu. Veličina zvučnika omogućuje vam da ih koristite na sjedalima većine automobila.
  • Nivo osjetljivosti je 91 dB, što omogućava ne rad internog pojačala za zvuk u transcendentalnim modusima. Što su veći parametri osjetljivosti, to je manje opterećenja na pojačalu, a više zvučnog pritiska zvučnik će imati istu snagu.
  • Konus zvučnika izrađen je od polipropilena, koji pruža dubok bas zvuk. Sistem zvučnika otporan je na uticaje okoline, lagan je, ima dobre pokazatelje mehaničke čvrstoće i unutrašnjeg prigušenja.
  • Dizajn mehanizma uključuje govornu zavojnicu nominalne razine otpora 4 ohma, ovaj tehnički pokazatelj mora se uzeti u obzir pri koordinaciji rada pojačala i opterećenja zvučnika.
  • Jedinstveni novi dizajn zvučnika Blaupunkt ICx 542 impresionirat će mnoge vlasnike automobila jednako koliko i njihov zvuk. Najviša tehnička kvaliteta jamči maksimalnu pouzdanost i trajnost.Slični proizvodi

blaupunkt-icx-663
BLAUPUNKT ICx 663
Dostava 6,00 KM
blaupunkt-icx-662
Blaupunkt ICX- 662
Dostava 6,00 KM 023035