Slušalice bijele ILUV iEP314

Slušalice bijele ILUV iEP314

Šifra: 20948

iLuv slušalice za uši bez upletanja - bijele sa ravni kablom

57,50 KM sa PDV
6,00 KM dostava

Dostupno u prodavnicama:
Prodavnica Vogošća
Prodavnica M.Dvor
Prodavnica Otoka
Prodavnica Titova
Dostupno Online za narudžbu

Dostupno
Potrebno provjeriti
Nije dostupno

Proizvod je moguće prebaciti iz jedne prodavnice u drugu, ovisno o Vašim željama. Za više informacija obratite nam se putem Viber broja 062 533 535.

BEZ ZAPETLJAVANJA I ULTRALAGANO: Kompaktne i izuzetno lagane, ove žičane naušnice otporne na zamršavanje savršene su za treninge, trčanja, sport i igre. Žice za slušalice su ravne, mekane i izdržljive, što ih čini ne samo trajnim, već i otpornim na zapetljavanje. Slušalice za uši su ergonomski dizajnirane da stanu u svako uho. Pozdravite se sa zamršenim žičanim slušalicama i pozdravite sa slobodom kretanja!

ZVUK PREMIUM STEREO VISOKE FIDELNOSTI: Uživajte u kristalno čistoj muzici sa izuzetnom tačnošću i jasnoćom. Ove naušnice sa ravnim žicama otporne na zamršavanje dobro su uravnotežene sa basovima i prozirnim visokim tonovima kako bi stvorile bogato zvučno iskustvo visoke vernosti. Ergonomska struktura slušalica u uhu podržava spoljnu izolaciju buke za isporuku vrhunskog visokokvalitetnog stereo zvuka.

IZOLACIJA BUKE: Ove slušalice su ergonomski dizajnirane da izoliraju zvuk. Komadi uha su potpuno zatvoreni što omogućava slušaocu maksimalni zvuk. Kada se opreme ispravnom veličinom vrha uha, slušaoci će moći uživati ​​u maksimalnoj izolaciji buke i bogatom basu sa preciznim visokim tonovima.

PRILAGOĐENO: Ove ravne žičane slušalice za uši bez zapleta su ergonomski dizajnirane da udobno stanu u vaše uši. Kako bismo osigurali da slušalice savršeno pristaju svima, uvrstili smo 3 veličine (velike, srednje, male) mekanih, fleksibilnih vrhova ušiju. Sigurno prianjanje slušalica čini ih savršenima za sve aktivnosti na otvorenom, treninge, trčanja, sport i igre.

UNIVERZALNO KOMPATIBILNI: Ove ravne žičane ušne uši bez upletanja su univerzalno kompatibilne sa bilo kojim uređajem, telefonom, tabletom, računarom, prenosnim računarom, sistemom za igre, televizorom, opremom za vežbanje koja ima 3,5 mm audio priključak. Jednostavno priključite 3,5 mm utičnicu u uređaj koji želite slušati i uživati. Kompatibilan sa većinom Apple iPhone-a, iPad-a, iPod-a, Samsung-a Galaxts-a, LG-a, HTC-a, Huawei-a, Sony-a, MP3-a, laptopa, računara i tableta.

Electronic Center KOMEL d.o.o. od 1995. godine
Brza dostava na adresu
Tehnička podrška
Garancija na proizvode
Četri prodavnice
Brza dostava na adresu Tehnička podrška Garancija na proizvode Četri prodavnice
Pogledajte naš prodajno - logistički centar