Prodavnica Electronic Center u Vogošći

Nakon dužeg vremena izgradnje i unutrašnjeg uređenja, počela je sa radom naša nova i do sada najveća prodavnica elektronskih uređaja, opreme, tehnike i drugih elektronskih dijelova – Electronic Center Vogošća.

Prodavnica Electronic Center Vogošća nalazi se u ulici Igmanska bb, na samom početku industrijske zone Unis Pretis u Vogošći, u kojoj su se ranije proizvodila Volkswagen vozila.

Za sve naše posjetioce i kupce obezbijeđen je privatni parking ispred prodavnice.

Radno vrijeme je od 8h do 18h, a subotom od 8h do 15h. Ukoliko Vam treba više informacija o našim prozivodima, a niste u prilici da nas posjetite, slobodno nas pozovite na telefon 061 840 845, a na ovaj broj nas možete kontaktirati i Viber aplikacijom.

Smjernice (video) za lakši pronalazak naše prodavnice:

  1. Ukoliko dolazite iz smjera Hrasnice, Ilidže, Stupa, pogledajte ubrzani video koji pokazuje put od kružnog toka na Ilidži do naše prodavnice u Vogošći:
    https://www.youtube.com/watch?v=6IyzbrAWfm0&t

  2. Ukoliko dolazite iz smjera Alipašino polje, Otoka, Čengić Vila, Hrasno, Pofalići, pogledajte ubrzani video koji pokazuje put od Otoke do naše prodavnice u Vogošći:
    https://www.youtube.com/watch?v=tF8FPtcunsE&t

  3. Ukoliko dolazite iz smjera Grbavica, Marijin Dvor, Skenderija, Baščaršija, pogledajte ubrzani video koji pokazuje put od Skenderije do naše prodavnice u Vogošći:
    https://www.youtube.com/watch?v=luidt5gcpkw

OVDJE detaljnije možete pogledati našu lokaciju putem Google Maps.

Početak:
Kraj:

Udaljenost:

Vrijeme: