Brza dostava


Elektronika i tehnika na Vašoj adresi

Sve proizvode iz naše ponude svaki dan iz našeg centralnog skladišta dostavljamo na adresu kupaca širom teritorije BiH. Dostavu naših proizvoda vršimo putem brze pošte Euro Express. Narudžbe pripremamo i predajemo kuriru u toku istog radnog dana.

Cijena dostave paketa u BiH putem brze pošte

Cijena za dostavu iznosi 10,00 KM, a za narudžbe preko 200,00 KM dostava je besplatna.

Naši proizvodi će biti dostavljeni na adresu koju Vi odaberete, tačnije moguće je da proizvod bude dostavljen na adresu prema Vašoj želji. Kurir Vas poziva prije isporuke na broj telefona koji ste naveli prilikom narudžbe, tako da direktno sa kurirom dogovarate detalje u vezi sa isporukom.

Vrijeme dostave paketa putem brze pošte

Sve narudžbe koje su pristigle do 15h bit će isporučene narednog radnog dana.
Za određene lokacije u BiH (one koje su slabije naseljene), dostava se realizuje u periodu od 48 sati od trenutka narudžbe, jer kurirska služba nema zahtjeve za dostave na te lokacije svaki dan. Stoga je dostava u tim dijelovima zemlje u roku od dva dana od trenutka narudžbe.
Kuriri brze pošte većinu pošiljki dostavljaju kupcima na adresu u jutarnjim satima (do 12h), a sve u zavisnosti od ukupnog broja pošiljki koje moraju dostaviti u tom gradu.

Podaci koji su potrebni za potvrdu narudžbe proizvoda odnosno dostave:

  • ime i prezime
  • broj mobitela
  • grad
  • poštanski broj.

Ove podatke možete poslati putem Viber broja 061 358 115, email-a: prodaja@electronic.ba.

Dostava vikendom

U većim bh. gradovima, dostave na adresu se vrše i subotom, dok se nedeljom dostave na adresu ne mogu realizovati. Vikendom nije moguće slanje narudžbi napravljenih tokom vikenda, jer brza pošta ne vrši preuzimanje pošiljki tokom vikenda.

Pregled proizvoda prije preuzimanja

Prilikom preuzimanja proizvoda od kurira, možete otvoriti kesu u kojoj je proizvod zapakovan i provjeriti da li je to proizvod koji se naručili. Ukoliko ste primjetili da je proizvod oštećen, pošiljku ne morate preuzeti odnosno možete odbiti preuzimanje i kurir će vratiti proizvod.

Važno je istaći da prilikom pripreme proizvoda za slanje putem brze pošte vodimo računa da sve proizvode kvalitetno upakujemo i dodatno ih zaštitimo kako bi se izbjegla eventualna oštećenja u transportu. Pakovanja svih proizvoda koji su lomljivi imaju dodatnu naljepnicu ‘’Lomljivo’’, kojom se skreće posebna pažnja kuriru brze pošte.

Prilikom preuzimanja proizvoda, nije moguće tražiti da kurir brze pošte čeka dok testirate proizvod. Ukoliko želite provjeriti i detaljno testirati proizvod, možete slobodno prihvatiti pošiljku i izvršiti plaćanje kuriru brze pošte. Ukoliko se ispostavi da proizvod ipak ima određene nedostatke, možete nas kontaktirati kako bismo dogovorili povrat proizvoda i novca. OVDJE možete pronaći više informacija o reklamacijama, kao i zamjeni i/ili povratu proizvoda/novca.

Gradska dostava u Sarajevu

Za narudžbe iznad 200,00 KM dostava je besplatna.

Kako funkcioniše brza pošta

Tokom dana primamo narudžbe naših kupaca i odmah vršimo pakovanje i pripremu proizvoda za dostavu. Kurir brze pošte dolazi u određeno vrijeme i preuzima sve pripremljene pošiljke, nakon čega pošiljke idu u distributivne centre brze pošte, gdje se dalje dodjeljuju kuririma za dostavu na navedene adrese kupaca.
Prije dolaska na adresu, kurir brze pošte poziva kupca na kontakt telefon kako bi najavio svoj dolazak. Kupac može direktno sa kurirom dogovoriti dodatne detalje isporuke. Plaćanje pošiljke vrši se direktno kuriru brze pošte.

Povrat proizvoda

Ukoliko nakon plaćanja i preuzimanja proizvoda uočite da proizvod ima tehničke nedostatke, možete izvršiti povrat proizvoda. Potrebno da nas kontaktirate, po mogućnosti putem istog kanala komunikacije preko kojeg ste izvršili narudžbu proizvoda.

Nakon prijave povrata, mi ćemo poslati brzu poštu na Vašu adresu da izvrše preuzimanje proizvoda, kojeg pregledavamo i servisiramo. U slučaju kada nije jednostavno otkloniti kvar, šaljemo Vam odmah novi proizvod ili vršimo povrat novca. Važno je napomenuti da nije moguće vršiti povrat slanjem proizvoda putem neke druge brze pošte - mi šaljemo našu brzu poštu na Vašu adresu. OVDJE možete pronaći više informacija o reklamacijama, kao i zamjeni i/ili povratu proizvoda/novca.